reismetthea.reismee.nl

Bijna is het zover

Ja bijna is het dan zover. Morgen rond dit tijdstip, moet ik nog wat uurtjes in het vliegtuig doorbrengen

Cool
, maar kom ik wel bijna aan in Costa Rica.

Ik heb er in ieder geval veel zin in.. ookal is het echt een verrassing wat ik ga meemaken op mijn tripje. Wat dat betreft maakt het denk ik niet uit hoe goed je voorbereid bent.

Waar ik nu in ieder geval mee verder ga, is puzzelen met het inpakken van mijn backpack. Nog een aardig ingewikkelde klus

Undecided
, maar het einde komt in zicht
Laughing

Ik ga jullie proberen tijdens mijn reisje een beetje op de hoogte te houden van wat ik allemaal uitspook en meemaak.

Dikke zoen en liefs Thea

Emmie

Ben nu al benieuwd naar Pablo ;):P

Marleen en David

Hoi zussie, wat wat het vroeg vanmorgen! Maar ja, dat had ik er wel voor over, ben thuis toch nog maar weer mijn bedje ingegaan! Hoop dat je reis goed was!
Xies van ons

Theo & Femmy

Hai taat,
We hebben je vlucht via het internet kunnen volgen, vreemd hoor, jij aan de andere kant van de oceaan.
Hoop dat je nog hebt kunnen slapen daar boven die grote plas want het is wel een hele lange dag voor je. Nu is het wachten op je smsje dat je afgehaald bent.
Nog een leuk berichtje. Je hebt een klein (erg klein) prijsje in de loterij gewonnen.
Geniet van alles.. en zeker van weer, het vriest hier nu 6 gr.

Kusss Paps en mams

Margreet

Hi Thea,

Nou eindelijk is het zover.
Ik ben heel benieuwd naar je dikke reisverhalen.
Have fun en een hele goede reis van 4 maanden gewenst.
Hou je taai!!!!!

groetjes margreet en karel uit het hoge noorden

marion

Vandaag je eerste leer/werkdag. We horen gauw je avonturen.
Dikke kus Marion

Sandy

Theaatje,
Weet niet ik het je al gezegd had, maar ik ben supertrots op je dat je deze reis onderneemt. Leuk ook dat ik je op deze manier een beetje kan blijven volgen - als je maar beseft dat er voor mij (en de rest van je fanclub) wel wat te volgen moet zijn, hahahhaaa. Hoop dat je er af en toe tijd voor kunt vrijmaken en zo niet, dan ga ik er vanuit dat je zodanig aan het genieten bent dat het er niet van gekomen is. Enjoy !!!!!